STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Segmen Pencarian BloggerStarz. | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Segmen Pencarian BloggerStarz.

Ini adalah pengalaman sayaa. Ceh cehhh

Hmm rasanya yang paling best tak de kot. Eh jap. Hmm mungkin yang best sebab pernah masuk majalah 2 kali blog ni. Wuuu -_-'. Then masa tu ramai la pengunjung, haha. Yang tak best bila blog ni ramai sangat musuh ha. Macam-macam aku kena hadapi dengan musuh-musuh yang tidak malu ni. Dan paling sedih bila blog aku yang lama tu tahun lepas dah kena hacked.

"Saya nak masuk bloglist Geng Ohsem"





8 comments:

Shaqir Ir Manz said...

hehehe...thnx sbb sudi join :D

Cik Rongoks Ika said...

dari segmen sama :)

http://ikapukpuk.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya kalau sudi :)

http://www.cikfie.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

AyueJean AJ said...

Follow sini dari segmen sama... =D

http://ayuejean.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

wan echa said...

http://wanecha178.blogspot.com/2013/02/segmen-segmen-pencarian-bloggerstarz.html

salam knal..done folo sini..dari segmen yg sama

MawardiYunus said...

Assalamualaikum awak.. :) gud luck ye. Saya pun join jugak contest ni.. Slamat ya :)
http://mawardiyunus.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz.html

Aien said...

dari segmen yang sama . dah follow awak . harap follow blog saya.tq

http://kucingsenyap.blogspot.com/2013/02/segmen-pencarian-bloggerstarz_15.html

Nasz said...

salam kenal. dah follow awak.

singgah dari dari segmen yang sama.

Jemput singgah ke blog saya ye?

From,

Nasz

www.mohdnaser.com