STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Pemenang segmen ernyy. | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Pemenang segmen ernyy.

Assalammualaikum. Dah tamat pun haa segmen ni. Ini pemenang2 nya...

Pemenang pertama:
http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html

  • Tudung bawal - www.facebook.com/ErazOnlineShop


Pemenang kedua:
http://myrahthesamuraii.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html



Pemenang ketiga:
http://sweet7cupcakes.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html



Pemenang keempat:
http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html



Pemenang pengalaman yg awesome:
http://www.fizgraphic.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html

  • Sila inbox erny ye dekat SINI

Yang join tapi tak menang, ade special gift la kononnyaa, yela thanks sebab join ;)

1. http://www.kisahemasputih.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html
2. http://setiasmile.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html
3. http://everybloghavetheirownstory.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html
4. http://theprincessofstarlight.blogspot.com/2013/03/segmen-blogger-awesome-by-erny.html
Okay siap. Pada semua pemenang sila click link-link yang diberi dan tuntut ye.. Sila beri detail seperti ini:

Nama:
Menang apa:

Okay? Kalau tak faham boleh inbox erny ye di www.facebook.com/ErazOnlineShop 



5 comments:

Nur hanim said...

Wah hanim ada lah! hehe thanks. congrats kepada semau pemenang! :D

Nur hanim said...

*semua

Aqilah Othman said...

Aqilah menang blog review dgn simple header, nak hantar detail tu kat mana? diorang punya cbox ke?

Nabila Medan said...

ThankYou! :D

Eyma su said...

tahniah yg menang..(^_^)