STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Pemenang Segmen Tambah Traffik | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Pemenang Segmen Tambah Traffik

Assalammualaikum. Akhirnya dah tahu sapa pemenangnya. Sorry lambat sikit sebab baru balik dari koko. Ini adalah pemenang-pemenang yang menang. So, semua para pemenang dan sponser boleh la tengok sini dan tuntut hadiah okay. Dan sila jujur dan jangan menipu tau. Kita dh serik lagi mcm segmen tahu lepas :( 


1. http://rienna-mishcandy.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-trafik.html - SINI
2. http://cyanxkamo.blogspot.com/2013/01/segmentambah-trafik.html - SINI
3. http://www.cikfie.com/2013/01/segmen-tambah-trafik.html - SINI
4. http://umikasum.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-trafik.html - SINI
5. http://shahidaaqilah-story.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-trafik.html - SINI
6. http://pelengkaprusukiri.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-trafik.html - by me
7. http://nzfyns.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-trafik.html - SINI
8. http://kauilhamkusakinah.blogspot.com/2013/01/segmen-tambah-trafik.html - SINI

Hadiah boleh dituntut dekat mereka. Dah bagi siap-siap link tu haa. Bgtau dorang k, sertakan link INI hadiah boleh tgk anda number berapa okay. Semua saya gunakan melalui random :D

1 comment:

Pelengkap Rusuk Kiri said...

Alhamdulillah menang...macam mane nak tuntut hadiah ye :)