STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Ayuni buang kerakyatan Malaysia! | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Ayuni buang kerakyatan Malaysia!

Assalammualaikum

Haa dah kenal ke sape Ayuni? Bukan nak kutuk dekat sini cuma pelik. Pada mulanya aku sendiri pelik asal dengan ayuni ni. Minah mana? Aku cuba selidik lagi mendalam. Tadi aku jumpa blog Eh Gosip! Haa baru aku tahu cerita sebenar. Rupanya si Ayuni ni marah tahap memkhinzir sebab artis k-pop kena baling dengan sampah dan etc di acara shout award malam tadi. Ouh sebab itu je. Lepas tu dia terus meluahkan isi hati nya di laman sosial di twitter dan blog. Disebabkan pasal artis korea dia sanggup cakap "i'm not malaysia" what the hell? Korea je bebeh. No worrie lah. Bukannya artis tu boleh kasi kau duit,harta kekayaan atau apa je yang boleh buat kau bahagia..

Hmm macam mana pun dia sakit hati pasal kena baling sampah tu tak perlu kot sampai anti malaysia bagai. Kau duduk mana? Malaysia jugak kan? Kau fikir boleh cari publisiti murahan lah? Walaupun aku baru tahu ni bila dah baca segala bagai dalam google ni mencabar jugak isi hati ni. Fanatik sangat dengan Korea.

Alahh, dari pada kau tulis berbagai dalam blog marah bagai nak rak kan sebab baling sampah kau fikir orang korea tu nak hargai ke kau mengutuk gila-gila ni? Haih! Jangan nak fanatik sangat sampai macam ni lah. Tak baik. Terlalu taksub dengan korea sampai kau sanggup buat macam ni. Apa ni apa ni. Bagi aku lah kan, kau dah fanatik sangat sampai jadi macam ni.. Whattttt da hell bebeh? Bak kata EH gosip! Amik la al-quran buka dan baca, ingat Allah.. Jangan tersasar sampai macam ni. Nama kau dah naik trend dekat twitter dah tu. Pemes ah hangg! Berpuluh ribu manusia marah kau. Tak malu ke?

Siap diaorg suruh buat kau jadi orang gaji beb. Peergh terbaik! Fikir-fikir la ye. Orang lain pun fanatik korea tapi tak sampai macam ni... Now, twitter and blog dah pun diacctive.

2 comments:

Amira Zainal said...

Ohh, macam tu ke ceritanya. pelik jugak tiba-2 Ayuni dengan PlanetMatoki trending dekat twitter. HAHA, kelakar

D i n said...

tadak kerja tukar kerakyatan =-= bkn dia mmpu nk pi korea ntah2 korea pun reject haha