STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Ulasan blog para Blogger | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Ulasan blog para Blogger

Assalammualaikum

Hmm lepas habis contest segmen ni nanti rasa macam nak buat "Cerita-cerita tentang blog para Blogger". Tak faham? Ouh begini caranya.. Sesiapa yang nak kita cerita pasal blog dia, boleh lah drop comment here.. Boleh naikkan lagi trafik. Macam sesi uji-bakat la konon. Huahua.. Nak ke nak ke? Boleh lah drop comment cepat2. 50orang yang terawal yang dapat. Lepas tu tak dapat dahh! Boleh naikkan lagi trafik korang.. Tengah rajin nak menaip ni lepasni. Sambil-sambil tolong kawan as a Blogger. Am i right? Yeah good.

6 comments:

Haziqah and atiQah said...

Nak! Komen elok-elok ek! Hehe~

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com

Kalau ada sebarang kekurangan kat blog saya, gitau ek!

WaneyRedza said...

Nak nak! JOm komen dan kritik blog kite :)

http://waneyredzastories.blogspot.com/

Leyla said...

nak jugax . http://aswaleyla.blogspot.com/ . comen la pape pon . tak kisah ..

CikMunBlogger said...

boleh laa komen blog kite :)

kalau boleh , tolong kasi tahu apa yang harus diperbaiki lagi kat blog kite taw . hehe :)

http://www.munviolettaxious.com/

thanks ea :)

leakedknowledge said...

err..mcm mnarik...ok nk try

http://encikcopypaste.blogspot.com/

A I E N A H W I L said...

Nakk . Jom komen-komen blog saya . Sila lah kritik cun2 blog saya ek . buahaha .

http://yeyenpolkadot.blogspot.com/