STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Aku bersyukur dengan apa yang aku dapat | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Aku bersyukur dengan apa yang aku dapat

Semua tengah kecoh dan sibuk tanya Berapa A siap trend lagi dekat twitter. Aku tak seberapa lah tapi aku dah cuba sebaik mungkin dan result aku okay dari yang sebelum ni. Aku malas nak fikir sebab benda dah jadi kan? Takpe bersyukur dan berbanggalah janji takde gagal. Aku cuma dapat 4B 4C je. Nasib laa tak gagal dan buat kali pertama math aku lulus. Hahahahah~~ Dan aku bangga gilaa. Dan aku ambil aliran perakaunan dan perdagangan. Aku tick 2 dekat borang tu dan aku harap aku boleh follow pelajaran tahun depan , Amin :)


7 comments:

SUFIANA1992 said...

tahniah la tu..xde gagal
tahniah3x..

MiMinHo said...

whoaa ? Tahniah ^^

\\ Izzah // said...

Tahniah :)

Nur hanim said...

Congrats :D

Anis Farhana said...

Wahhh , tahniah awak . saya pun Math selalu cukup2 makan . bila PMR dapat B . oke lah kan :)

D i n said...

ok la tu :) lagi pun baru PMR jauh lagi pejalanan :D

*HaNiM mUsA* said...

ok lah tu,x der gagal usaha lagi ok :)