STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Segmen blog saya hebat | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Segmen blog saya hebat

Assalammualaikum. Haha rajin pulak la skrang aku join semua. Aku join kalau syarat-syaratnya senang sebab senang aku nak buat. Hehehehe


Hmm first thing segmen ni adalah sangat awesome sebab boleh cerita pasal blog yang sangat hebat  ni. Muehehe. Boleh tambah trafik mybe, boleh tambah follower mungkin. K senang cerita awesome lah segmen ni.

Kehebatan blog ni:
  • Blog ni sangat lah lawa,simple dan comel. Eh eh, hehe.
  • Blog ni takde la terlalu straight
  • Gua suka letak lagu yang sweet gitu, kadang-kadang suka letak lagu nasyid, mampus ah org nak cakap aku bajet je apa. Lag nasyid pun salah ke? Hihi xD
  • Aku tak suka memberatkan blog ni. Tak berat kan? Kan? Haa tu yg awesome tu
  • Lastly, blog ni adalah tempat aku luah segala isi hati pada suatu ketika dahulu :') 


12 comments:

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Terima kasih join segmen pertama saya! :D Check link blog disini dan jangan lupa atau buat-buat lupa nak bw ke blog peserta lain ya! :P

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/senarai-peserta-segmen-blog-saya-hebat.html

Nur hanim said...

Wuuu blog ni comel je hehe

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

bw back?

Nana said...

Assalamualaikum :) Blogwalking sambil follow di blog comel ini ^__^ Jom singgah!

http://kehidupancalonupsr.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Adilla Shahirah said...

Singgah dari segmen yang sama. nice blog ^^

http://elmoblaster.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

Salam perkenalan dari Kedah. :)

Benben said...

simple je blog ni , comel ! ika follow :)

http://phosphorusarsenic.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat_6.html

kalau sudi jemputlah ke blog ika ;)

◕‿◕Syasya◕‿◕ said...

Assalamualaikum ,hai bw sini dari segmen sama :)
http://lobakmerahjambu-syazwani.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

UPDATED! Ni update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT. :)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-segmen-blog-saya-hebat_6.html

Rafiq Naemah said...

tumpang lalu...^_^
http://rafiq-icelemontea.blogspot.com/

Goo Hye Min said...

Dari segmen yang sama ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

Baca update terbaru tentang SEGMEN BLOG SAYA HEBAT! ^^

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com/2012/12/update-2-segmen-blog-saya-hebat.html

Meera Ishak said...

http://meeraishak.blogspot.com/2012/12/segmen-blog-saya-hebat.html
dari segmen yg same :D

Goo Hye Min said...

Jom join ^^ ~

http://purplevio.blogspot.com/2012/12/end-year-giveaway-by-fhazwani-aqilaf.html