STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Short segment : ASD by hanim and fiza | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Short segment : ASD by hanim and fiza

Pertama kali jumpa dia form 1 we are just friend and aku benci dia sangat-sangat sebab dia sombong gilaa. Then kenal dekat sekolah orang lain sebab pergi tengok sukan. Kawan dia bg num aku dekat dia then dia beli aiskrim dekat aku. Then aku usha dia pelik, dah kenapa dia ni??? Muka sombong tetiba senyumm, alololo. Bila masuk tengah bulan tiba-tiba sms aku then text text text dia luahkan perasaan sedih blablabla cerita semua pasal family dia, masalah itu ini bulan 10 couple lah kami hingga sekarang. Dalam masa 3tahun menjalani hidup couple ni memang banyak  masalah yg dialami dan susah nak jaga hubungan ni. Kena ada persefahaman,kejujuran. Kadang2 takde persefahaman yg boleh buat kita gaduh. Alhamdullilah setakat ni boleh sabar lagi, muahaha. Dan harap hingga ke akhir hayat, Amin :)
 
Tag: Tak pasti lagi.. Yang pasti saya akan bgtahu mereka <3


4 comments:

Double NH said...

heyy , thanks join segmen ni :) good luck !

Puteri Afiqah said...

blogwalking dari segmen yg sama..
gud luck :)

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/12/short-segment-asd-by-hanim-and-fiza.html

Nur hanim said...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/update-asd-peserta-dan-sponsor-wajib.html

Upadate! Peserta dan sponsor perlu baca!

Nur hanim said...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/12/pemilihan-pemenang-asd-saguhati.html

Cara pemilihan saguhati short segment ASD. Jom baca. Agak penting