STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Pemenang Segmen Cuti-Cuti by Erny | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Pemenang Segmen Cuti-Cuti by Erny

Assalammualaikum

Setelah sebulan segmen ini berlangsung akhirnya kita dah jumpa pun pemenangnya sapa. Hehe, pada yang tak dapat jangan la berkecil hati ye. Jangan bersedih. Nanti ada contest lain boleh la join lagi. Mungkin itu rezeki awak pulak :)

1 =  http://pendekandkurus.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-cuti.html
2 =  http://izza-sakura.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-cuti-by-erny.html
3 =  http://gagamiami12.blogspot.com/2012/12/segmen-cuti-cuti-by-erny.html.
4 =  http://aidadamiastory.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-cuti-by-ernyy.html
5 =  http://www.kisahemasputih.com/2012/11/segmen-cuti-cuti-by-erny.html
6 =  http://nurhanim-ehier.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-cuti-by-erny.html
7 =  http://numiraira99.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-cuti-by-erny.html
8 =  http://eymasushoppe.blogspot.com/2012/11/segmen-cuti-cuti-by-ernymenarik-jugak.html
9 =  http://g-dragonoppa.blogspot.com/2012/12/segmen-cuti-cuti-by-erni.html

Ini la antara 9 pemenang yang menang contest segmen ini. Tahniah saya ucapkan :) Pada yang tak dapat pesanan saya di comment box , fb sila emailkan saya di ernyemy@ymail.com cepat ye. Kalau tak dapat hadiah nanti..  3top refferal akan saya linkkan url blog anda di blog saya ye :)



7 comments:

Izza Sakura said...

Sy dah anta emel dah,emel damisya.maya@yahoo.com.
Hope dapt k,lau tk dapat gtau

Iffah Syahirah said...

tq kak!da anta da details kat akak..nk bju muslimah,dpt pulk topup..hahaha,lebih sudu dri kuah ni..hihi..:D

Iffah Syahirah said...

thanks a lot kak!

eymasu said...

saya tak boleh buka fb awak..saya hantar sini aje la..tak pa kan..
(^_^)

nama:rahema bt khalid
no hp:0192848673
url blog: www.eymasushoppe.blogspot.com

Cik Wieda said...

congrats !

Anis Rizaludin said...

Dah antar :) Kat FB

D i n said...

tahniah kpd pemenang :D