STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Istilah cuba | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Istilah cuba

Aku baru teringat nak share something yang kita sendiri selalu cakap. Haha. Dalam sedar atau pun tidak kita selalu cakap benda yang sama maksud. Contoh
"Eh kau try la cuba"
Haa nampak tak? Dah selalu pun kan kita cakap. Aku pun tersedar bila tengok Oh My English! Haha

2 comments:

Nadrah Zulkifly said...

Awak okay lagi, sebab biasanya saya dah biasa cakap CUBA TRY TEST. Masa tu memang tau salah pun istilah ni tapi macam best je sebut tiga2 skali tapi skang dah jadi habit pulak ;D

erny nur aiman said...

@Nadrah Zulkifly Hahaha kan dah macam terbiasa je kan. Padahal tahu je... Try cuba try cuba tu jela habit...