STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Aku rindu sekolah dan kawan-kawan | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Aku rindu sekolah dan kawan-kawan

Assalammualaikum. Hehe harini nak post gambar yg comel gituu. Ehh! Hehe.. Rindu semuaaa. Tak sabar nak sekolah ni. Nak gila-gila dengan kawan2 and all. Benda paling best yg membuatkan kami macam sekeluarga adalah bila 1team macam bola jaring,bola baling,hari sukan and aktiviti akhir tahunn. Mevelessss! Kalau gaduh tu adat la kot.. Biasala selisih faham la itu ini. Tapi cari jugak kawan kann. Adik-beradik pun boleh gaduh apatah lagi kawan ;) Bf aku pun sekali ahh ni. Adoi!






















Ni menyembelih pulak. Heehe











Hahaaa sebenarnya beratus lagi ni haa. Harap tak terpisah :')

3 comments:

D i n said...

haha bila tgok Skolah methodist tu rindu pulak nk mlawat kt sana :) dah lama x singgah sana lepas habis spm dulu rindu zaman skolah kt situ :')

erny nur aiman said...

@Din haha datangla sekolah next year jenguk2 sekolah

D i n said...

haha x leh la bz haha ..hehe tolong kirim salam kat cikgu zuraini :D