STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Pencarian sponser | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Pencarian sponser

Assalammualaikum.. Aku rasa macam nak buat segmen lagi.. And aku bukan banyak duit sangat nak bagi hadiah mahal. Kalau aku ada cukup duit in shaa Allah aku bagi jugak. Macam contest sebelum ni. So, aku nak cari sponser. Sapaa yang sudi ni? Meh2 comment bgtahu. Terima kasih <3

25 comments:

myrah cengengg said...

saya nak jadi sponser :D

erny nur aiman said...

@myrah cengengg tinggalkan link blog.. and nak sponser ape? hehe

naimah farah said...

Nak sponsor 3xdoodle boleh ?

If boleh, just follow blog ni
> http://wanfarahnaimah.blogspot.com/

мιƨƨ-αωɛƨσмɛ said...

bila berlangsung segmen tu?

erny nur aiman said...

@naimah farah boleh :)terima kasih sudi follow. bila dh start nnti saya akan inform ya..

erny nur aiman said...

@мιƨƨ-αωɛƨσмɛ Masih cari sponser lagi. InshaaAllah mungkin isnin minggu depan.

Miss Yanaa said...

erny , sy nk sponsor 1xreview blog boleyh :)

http://missyanaa.blogspot.com/

erny nur aiman said...

@Miss Yanaa ouh boleh2 :)

myrah cengengg said...

@erny nur aiman saya nak spnser blog review 3x http://myrahthesamurai.blogspot.com/

erny nur aiman said...

@myrah cengenggokeh baik lah. terima kasih sebab sudi :)

Qaseh Hafizah said...

Hi :')
Sy nak jadi sponsor .
Review blog 1X pemenang .

http://nurhafizahpija.blogspot.com

_Nur Munirah_ said...

saya nak sponsor Bloglist di blog saya boleh?Selama 1 tahun/6 bulan?

erny nur aiman said...

@Qaseh Hafizah Okay terima kasih ya... In shaa Allah isnin ni mula :)

erny nur aiman said...

@_Nur Munirah_ Bolehh syg :) tinggalkan link blog ye

myrah cengengg said...

@erny nur aiman okay terima kasih jugak :)

Nur Najwa Bt Ibnu Pajar said...

nk sPonsor home made coklat leh x?

Syuhada Salleh said...

nak sponsor bloglist jgk? 2 bulan x 5 org..

Dianaa said...

PM sis kat akaun Dee Dee Closet ^^

Sheila Eiman said...

http://gadismerahjingga.blogspot.com/

salam... saya nak sponser topup.. RM 20.00 untuk dua pemenang..

Nurul Ain said...

saya nak review 5 orang peserta
http://nurulnamasaya.blogspot.com/

erny nur aiman said...

@Syuhada Salleh okay boleh...

erny nur aiman said...

@Sheila Eiman okay. terima kasihh.

erny nur aiman said...

@Nurul Ain okay baik. thanks sudi

Mdsaf Kyo said...

salam... saya dh follow... saya nak sponsor RM50-60.... sila email saya & follow utk urusan...

http://mdsafkyo.blogspot.com

md_saf@hotmail.com

_Nur Munirah_ said...

@enry nur aiman

http://nurmunirahabdulrahman.blogspot.com