STATUS UPDATED!
Nak cari sponser ke? Inbox ernyy ye :*
Review blog# | Super Awesome Blog

Ernyy's Online Shop

Review blog#

Assalammulaikum

Ingat tak seperti yang dijanji kan? Aku cakap lepas habis je segmen ni aku nak buat review blog pulak. Meh aku nak jadi juri kejap. Huahua. Meh sapa nak link comment ni , boleh tingkatkan lagi follower,trafik mana tahu rezeki korang kan. Sama-sama tolong mehh. Aku tak mintak syarat apa pun :) Cuma 50 org je yang terawal. Lepas 50 maaf tidak diterima :D orait, cepat2. Ni antara yang sudah bg link untuk diriview pada entry yg awal dulu.. Eh 1more anda kena follow blog ni, yela tahu la apa perkembangan kan ;)

http://budakkecikbermonolog.blogspot.com                           http://waneyredzastories.blogspot.com/                                           http://aswaleyla.blogspot.com/                                                  http://www.munviolettaxious.com/                                    http://encikcopypaste.blogspot.com                                        http://yeyenpolkadot.blogspot.com/

Haa cepat.. Cukup 50 terus aku review korang punya blog yang mevelussss gituuu! Cepat2

p/s: Ada sesiapa tak yang nak beli calender 2013 designnya dari "Awesome Blogger" dan link url anda. Ade yang berminat? 1 RM1.00 je.. Wanna? Sape nak? Comment jugak dan tinggalkan link fb senang sikit. Cepat ye.. Terhad kepada 90 orang sahaja.

26 comments:

Hazirah Muslim said...

blog hazirah tak pernah direview , tapi nak follow takleh pulak kalau xde google friend connect,ape2 pun hazirah tinggalkan je link blog boleh ? :D
http://hazirahhawamuslim.blogspot.com/

Anis Rizaludin said...

Blog saya jugak!Saya tinggalkan link kat sini jer yekk?

http://pendekandkurus.blogspot.com/

Btw,Hadiah dapat bila?

eriana.9397 said...

www.mizzpurpleblossomloveyou.blogspot.com

Nur hanim said...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/

NAHH REVIEW LAH HEHE

Nurul Atiqah said...

http://rawkkstylo.blogspot.com/

NFD :) said...

Blog kita :)

http://nfdlife.blogspot.com/

bermula disini said...

http://di-sini-bermula.blogspot.com/

Fathiyah Selamat said...

salam yunk..
ni blog sye okeyh...teringin yo di review..
http://itsmeyaya.blogspot.com/

thanks..

Kasihku Abadi said...

Blh review blog saya juga
http://hudarazida85.blogspot.com

Nak juga calender 2013...fb : Huda Razida

Thank u

Ruqaiyah Amanina said...

hi sy juga ingin direview

http://greenhousera.blogspot.com/

D i n said...

yess hehe aku pun nak gak hehehe

http://dingraphic.blogspot.com/

D i n said...

http;//dingraphic.blogspot.com/

Miss NR said...

http://diarybudaktinggi.blogspot.com

Review! :D

Iqa Syafiqa said...

nak jugak!!! hehehehe
teruje sangat sbb saye blogger baru..

http://iqasyafiqa93.blogspot.com

;-)

Adib As said...

trololo saya pun nak. amboi sampai 50 rajinnya.

http://iniblogrockstar.blogspot.com/

Adib As said...
This comment has been removed by the author.
Nur hanim said...

http://nurhanim-ehier.blogspot.com/ :)

McKoya said...

nak!

http://sheeburps.blogspot.com/

tq :)

LyllΛzhar II said...

http://lyllaazhar.blogspot.com (;

Crafty Nieya said...

http://craftynieya.blogspot.com

macam best je calendar 2013 tue . nak jugak . tapi, bayar acamane ? tade pengalaman cenggini nie . haha

fb: Crafty Nieya Crusty Crab :)

Afiqah Nur Sabrina said...

http://sabrina-purplelicious.blogspot.com/

Please review :3 hoho

Shasha said...

review blog gila ni :p

heartofshasha.blogspot.com

Syaza Nazura said...

www.syazanazura.com :)

Anis Farhana said...

Haii :)

http://budakpeliksstory.blogspot.com/

cyma-alid-collection said...

bw & follow.jom singgah untuk pelbagai koleksi baju, kasut dll dr Katalog SATINNI,CAVELL,DE CAMELON dll hanya d http://cyma-alid-collection.blogspot.com/

Wan Anis Syafiqah said...

Nak-2 !!

http://www.anisyafiqahwr.my